top of page

VIIMEISIMMÄT BLOGIT

SEURAA MEITÄ

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Gloria Stella Bulgariassa 18.8. -22. 10. 2017

Gloria Stella kävi kerryttämässä arvokasta ulkomaankisa- ja esiintymiskokemusta Sofiassa, Bulgariassa. Tytöt kisasivat Academic Cup kisassa sekä alku- että loppukilpailuissa parantaen suoritusta loppukisapäivänä. Sijoitus hienosti 7. kovien venäläisten ja bulgarialaisten joukkueiden kisassa.

Joukkue pääsi myös esiintymään Euroopanmestauruuskisojen alkukisoihin. Gloria Stella keskittyi esityksessä hienosti, vaikka joutuikin ensimmäisen puolentoista tunnin lämmittelyn jälkeen odottelemaan esiintymisvuoroaan vielä toisen mokoman, kisajärjestäjät kun olivatkin viimetingassa vaihtaneet esitysjärjestystä.

Kisajärjestelyjen osalta matka sujui muuten erinomaisen hyvin. Voimistelijoille, valmentajille ja huoltajille oli järjestetty bussikuljetukset hotellilta kisapaikoille ja hyvät & maukkaat ateriat sekä kisapaikoilla että hotelleilla. Bussikuljetukset olivatkin paikallaan. Taksit ovat halpoja mutteivat aina tulleet silloin kun piti ja kyydin saaminen ilman tilausta vaati jonkun verran neuvottelutaitoa. Tiukan kisa-ja esiintymisaikataulujen lisäksi joukkue onnistui myös tutustumaan paikalliseen kulttuuriin - ostoskeskukseen (Newyorker, Forever 21), Sofian keskustan historialliseen alueeseen, kansantansseihin sekä Aleksanteri Nevskin katedraalin. Presidentinlinnan vartijat herättivät kunnioitusta - vartijoiden ilmeet kun eivät värähtäneetkään tyttöjen taidokkaista yrityksistä huolimatta.

Onnistunut matka kaiken kaikkiaan, huolimatta vauhdikkaista käänteistä. Huoltajat metsästivät yhden yön kadonnutta kisapukua, joka onneksi löytyi Gloria Lunan pukujen joukosta seuraavana aamuna, sopivasti ennen kuin uhkaavasta katastrofista ehdittiin kertoa valmentajalle. Paluulennolla Amsterdamissa ehdittiin jatkolennolle yli puoli tuntia myöhässä olleesta ensimmäisestä lennosta huolimatta. Vaihtoaika oli puolituntia, ja tyttöjen ja huoltajien kunto tuli testattua lentokentän läpijuoksussa. Tytöt kuitenkin kiisivät valmentajan mukana hienosti tiiviinä ryhmänä laskeutumisportilta passintarkastuksen läpi jatkolennolle. Suuri kiitos hauskasta matkasta Gloria Stellalle, valmentaja Sannalle, huoltajille, Gloria Lunan huoltotiimille ja Riikalle matkajärjestelyistä. Tästä on hyvä jatkaa syksyn kisakautta !


bottom of page