top of page

VIIMEISIMMÄT BLOGIT

SEURAA MEITÄ

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Vantaa Cup

Gloria Stella kisasi kauden toisen kisan Vantaa Cupissa Myyrmäen Energia Areenalla. Joukkue lähti kisoihin iloisin odotuksin onnistuneen edellisen kisan ja viimeisen treeniviikon jälkeen. Kisapäivä alkoi jo totuttuun tapaan meikkauksella & kisakampauksen tekemisellä. Tällä kertaa huoltotiimillä oli hieman haastavampi paikka – uututeena tytöille taiottiin kisakampaukseen käänteiset ranskalaisletit nutturan kaveriksi.

Itse kisasuoritus sujui mainiosti, mutta luonnollisesti suoritukseen mahtui pari isoa ja pientäkin virhettä. Tytöt tempaisivat kuitenkin uudet ennätyspisteet 16,1 ja saivat kategorian II.

Tyytyväinen joukkue halaili toisiaan onnenkyyneleissä kun tulos julkistettiin. Joukkueen mielestä kisapäivä oli suorastaan mahtava ! Lopullista kisasijoitusta sai jännittää lähes koko kisan ajan. Välillä oli niin jännittävää, että kisakumppaneiden pisteiden kuuluttamista piti mennä pakoon vessaan.

Tyttöjen valmentaja Sanna oli myös tyytyväinen lopputulokseen. Loppusijoitus oli viides 28 joukkueen kisassa. Mahtavaa Gloria Stella – tästä on hyvä jatkaa kautta eteenpäin.


bottom of page