top of page

VIIMEISIMMÄT BLOGIT

SEURAA MEITÄ

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Yhteistreenit Elite Kidsien kanssa Vantaalla

Tänään pääsimme vieraiksi SC Vantaan uudelle hienolle Sokevan harkkahallille, kun SC Vantaan valmennusvastaava Sonja Pitkänen oli yhteydessä minuun ja pyysi meitä yhteisharkkaan Elite SC Vantaa Kidsien kanssa. Me tietenkin innoissamme otimme kutsun vastaan ja lähdimme innokkaina tutustumaan uusiin voimistelukavereihin.

Ensin tutustuttiin leikin avulla toisiimme, ja tytöt taisivat oppia toistensa nimet jo melko tarkasti, vaikka me valkut vähän kyllä haparoitiin niissä edelleen. Sitten minä pidin tytöille alkuverkkaksi jalkatekniikkaa ja vartalotekniikkaa, jonka jälkeen Sonja ohjasi todella tehokkaan likkuvuusharkan.

Kävimme läpi ohjelman osia yhdessä ja erikseen ja lopuksi esitettiin ohjelmat kahteenkin otteeseen toisillemme ja tytöt saivat kertoa hyviä kohtia ohjelmasta ja myös niitä kehitettäviä pätkiä. Tokassa koksussa oli kilpailuna, että kuka voittaa parhaan ilmaisijan pystin. Meiltä voittaja oli Kerttu! Perusteluna oli luonnollinen ilmaisu joka kantoi läpi ohjelman. Kerttuhan pokkasi tällä suorituksella myös maskotimme Kärmesin kotiin yökylään.

Lopuksi leikittiin vielä viestejä, joissa saatiin hyvin syke ylös ja naurunremakkaakin aikaiseksi. Lähtiessä Sonja antoi meille kaikille vielä eväspussit muistoksi treenistä. Kiitos ihanasta yhteistreenistä SC Vantaan Kidsit!❤


bottom of page