top of page

VIIMEISIMMÄT BLOGIT

SEURAA MEITÄ

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

HJM Cup Hyvinkäällä

Tänään Gloria Stellan tytöillä oli aikainen herätys. Liekö syynä kisajännitys tai kenties kaunis kevätaurinko, mutta unihiekasta ei joka tapauksessa ollut merkkiäkään (paitsi ehkä vanhempien silmissä), kun matka kohti kisapaikkaa, Hyvinkään Martinhallia, alkoi kello 6.15 Helsingistä. ”Ei meitä väsytä eikä jännitä”, tytöt vakuuttivat, ja iloinen höpötys ja naurunkiherrys siivittivät kisakampausten ja –meikkien tekoa sekä välipalataukoa Martinhallin aulassa.

HJM Cup on perinteikäs, kolmen uusmaalaisen seuran (Hyvinkään Voimistelu ja Liikunta, Järvenpään Voimistelijat ja Mäntsälän Voimistelijat) yhdessä järjestämä kisatapahtuma, ja se oli houkutellut lauantaina paikalle paljon voimistelijoita tukijoukkoineen. Gloria Stellan tytöille tämä oli kauden neljäs kisa. Tyttöjen ja heidän tukijoukkojensa ei tarvinnut kauaa tällä kertaa jännittää, sillä tytöt pääsivät omasta sarjastaan jo neljäntenä matolle.

Esiintyminen maistui ja se näkyi katsomoon asti. ”Jänskää” ja ”kivaa” , kuului tyttöjen kommentti. Pisteiden odottaminen taisi jännittää, mutta se kannatti, sillä joukkue nappasi todella komean pistesaaliin: tekniset pisteet 5, taiteelliset pisteet 3.15, suorituspisteet 8.2 eli yhteensä 16.35 pistettä! Onnea tytöille ja valmentajalle kauden toistaiseksi parhaasta tuloksesta! Lounaan jälkeen oli mukavasti aikaa ulkoilla, ja tytöt viihtyivät kevätauringossa porukalla leikkien ja leväten. Kotimatkalle lähdettiin hymyssä suin: Gloria Stella sijoittui kovatasoisessa HJM Cupissa seitsemänneksi, mistä taisi myös jäädä hyvä nälkä kauden seuraaviin kisoihin, seuran omaan PNV Cupiin, joka järjestetään Helsingissä 25.5 alkaen.


bottom of page