SEURAA MEITÄ

• Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey

Kansainvälinen OVO Cup Kisakalliossa

Gloria Stella aloitti kevään kisakautensa kansanvälisellä kisadepyytillään OVO Cupissa Kisakalliossa viikonloppuna. Perjantaina matkattiin Kisakallioon tekemään harjoitussuoritusta. Puvut valmistuivat tuttuun tapaan viime metreillä. Pukuja leikattiin, strasseja liimailtiin ja lahkeensuita nauhoitettiin vielä kisaa edeltävänä iltana.

Toimin itse ensi kertaa yövalvojana 11 tytölle. Käänteitä ja tapahtumia riitti. Illalla tytöt kuvasivat joukkueen instaan live-videoita ja seuraajat kommentoivat tapahtumia. Illalla harjoiteltiin itse vielä ”kisameikkiä” ja yöhuoltaja teki halukkaille tytöille hieronnan ja rentoutuksen.

Pientä ja suurta jännitystä oli luonnollisesti ilmassa. Olihan kyseessä: uuden ohjelman ensiesitys, mitä oli tunnollisesti harjoiteltu, Gloria Stellan ensimmäinen kansainvälinen kisa sekä myös uudet tytöt Nea, Linnea ja Noora ensi kertaa mukana joukkueessa. Lauantai aamuna oli kuitenkin kaikki valmista ja aamiaisen jälkeen päästiin meikkaus- ja kampauspuuhiin.

Kansainvälisissä kisoissa oli ihan oma tunnelmansa, mukana oli joukkueita seitsemästä eri maasta. 10-12 sarjassa tyttöjen kanssa kisaili joukkueita myös Venäjältä ja Valko-Venäjältä. Alkukarsintojen kisasuoritus sujui hienosti! Jännitystä oli suorituksessa havaittavissa, mutta siitä huolimatta joukkue ylsi tavoitteeseensa pistein 14.65. Hienoa Gloria Stella! Sijoitus jaettu 7.tila ja paikka sunnuntain finaaliin.

Yöksi matkattiin kotiin Helsinkiin ja aamulla klo 7.40 suunnattiin jälleen kohti Kisakalliota. Nyt kisameikki ja kampaus sujui huoltajatiimin toimesta jo tehokkaasti ja finaalisuoritus koitti harkkalämmittelyjen jälkeen klo 12.30. Paikalle oli taas saapunut runsaasti katsojia, kuten yleensäkin voimistelukisoihin ja moni seurasi suorituksia OVO:n tarjoaman loistavan livestreamin välityksellä.

Gloria Stellan finaalisuoritus oli lauantaitakin vahvempi, pisteet 15.10 ja yhteispisteillä 29.75 Gloste sijoittui ensimmäisessä kv-kilpailussaan hienosti seitsemänneksi! Tyttöjen omat kommentit viikonlopusta olivat: ”tuntui jännältä, kivalta ja tosi siistiltä”, hyvältä, kivalta ja toosi toosi jännältä”, ”meillä meni hyvin ja tosi hyvin ilmaistiin esityksessä”. Valmentajakin oli tyytyväinen tyttöihinsä. Kiitos Gloria Stella, kiitos Kisakallio ja kiitos OVO Finland hienosti järjestetyistä kansainvälisistä kisoista!